Stuer-Egghe, opgericht in 1978, heeft een sterke reputatie opgebouwd op vlak van constructie van gespecialiseerde aanhangwagens en gemechaniseerde metaalconstructies voor verscheidene toepassingen. Gedreven door steeds toenemende vraag naar specifieke aanhangwagens met signalisatielichten en verkeerswaarschuwingssystemen, hebben wij verder geïnvesteerd in ontwikkeling en ontwerp van gespecialiseerde modulaire trailers voorzien van verkeerssignalisatie.

Met een toename van het aantal voertuigen op de wegen en een steeds groeiend wegennet kwam ook de behoefte voor meer veiligheid bij wegwerkzaamheden.

Om aan deze behoefte te beantwoorden hebben we ons bij Stuer-Egghe op de ontwikkeling van TMA's , truck mounted attenuators, of botsabsorbeerders, toegelegd.

Dankzij jaren lange ervaring en terugkerende investeringen in innovatie heeft Stuer-Egghe een eigen TMA merk ontwikkeld. Deze 'Jullietta' botsabsorbeerders worden wereldwijd ingezet voor veiligere mobiele werven tijdens wegwerkzaamheden.

company01
about-truck

Stuer-Egghe Julietta TMA's

Dit botskussen of deze botsabsorbeerder is uniek op markt in die zin dat het de enige is waarbij het kussen eenvoudig en met een minimum aan werk te vervangen is. Dankzij ons innovatief cartridge-type botskussen kan het vervangen worden in minder dan één uur tijd!

Onze 'Julietta' botsabsorbeerder is getest op zowel Europese als Amerikaanse voertuigen en ondergaat regelmatig nieuwe tests met moderne wagens.
Op deze manier kunnen we zowel de prestaties als de betrouwbaarheid van onze TMA's garanderen in een steeds evoluerende automarkt.

Vandaag worden onze Julietta TMA's overal ter wereld ingezet om de veiligheid te verhogen bij wegenwerken en interventies van hulpdiensten.

Research & ontwikkeling

Met meer dan 40 jaar ervaring op vlak van mobiele werfbeveiliging en verkeersinformatie systemen blijft Stuer-Egghe investeren in innovatie met als hoofddoelstelling een verhoging van de veiligheid.

Ons terugkerend onderzoek en ontwikkeling garanderen dat onze producten steeds blijven beantwoorden aan de meest recente wettelijke verplichtingen, alsook aan de noden van de moderne maatschappij waarbij verkeersveiligheid één van de grote werkpunten is.

Ontdek hoe onze oplossingen onze klanten helpen om werfzones over de hele wereld te beveiligen.

aboutus-crashtest

© 2020 Stuer-Egghe - Privacy beleid