Op zoek naar opleidingen voor het gebruik van onze op vrachtwagen gemonteerde botsabsorbeerders in uw mobiele werfzone? Vragen over het correct gebruik van onze producten?

Contacteer onze klantendienst voor al uw vragen of het vastleggen van een opleiding in ons training center.

services-01

Klantendienst

Onze klantendienst helpt u verder bij het praktisch organiseren van herstellingen en bij vragen over verhuur.

We hebben ten alle tijde een groot aanbod aan botsaborbeerders, signalisatieaanhangers en andere mobiele signalisatieproducten waardoor we steeds kunnen leveren en oponthoud op de werf tot een minimum verminderen.

Onze productspecialisten helpen u met het vinden van de geschikte oplossing voor uw werf. Onze dienst "dispatch en export" zorgt er dan weer voor dat de producten zo snel mogelijk geleverd zijn, daar waar u ze nodig heeft.

Onze dienst herstellingen staat klaar om vervanging van onderdelen en oplossen van problemen snel en kwalitatief uit te voeren.

Stuer-Egghe beschikt ook over een eigen interventie en recovery dienst wanneer u bijstand of een vervanging nodig heeft bij een TMA.

Opleidingen

Bij een kwalitatieve en goede service hoort ook de mogelijkheid tot het opleiden van uw werknemers.

Als een service voor onze klanten beschikken wij in België op ons hoofdkantoor over een uitgebreid opleidingscentrum.

De link tussen het opleidingscentrum, de productie- en herstellingsdienst zorgt voor een doorgedreven training met de meest recente productinformatie.

Onze instructeurs beschikken over een sterke theoretische en praktische kennis, maar zijn tevens ervaren ingenieurs.
Ze streven steeds naar het verlenen van een kwalitatieve service en het behalen van een hoge klanttevredenheid.

services-02
services-03

Wereldwijde verdelers

Stuer-Egghe heeft een wereldwijd netwerk van verdelers. Deze distributeurs hebben onmiddellijk toegang tot onze productie, ontwikkeling dienst alsook de sales afdeling.

Door te werken met een lokale verdeler die een nauwe samenwerking onderhoud met het Stuer-Egghe hoofdkwartier kunnen we alle mogelijke problemen zeer snel oplossen.

Alle technici bij de verdelers krijgen uitgebreide hands-on training van onze fabrieksinstructeurs om te allen tijde te zorgen voor tijdige, nauwkeurige diagnoses en reparaties van hoge kwaliteit.

Garantie- en veiligheidsrichtlijnen

Als een onderdeel van onze toewijding aan veiligheid en betrouwbaarheid, investeert Stuer-Egghe steeds in kwaliteit, wat resulteert in een uitgebreide garantiedekking.

Hoewel de eindverantwoordelijkheid voor een veilige bediening bij de exploitant ligt, zijn al onze producten gebouwd en ontworpen met het oog op uw veiligheid.

services-04

© 2020 Stuer-Egghe - Privacy beleid