Stuer-Egghe heeft een sterke reputatie opgebouwd als fabrikant van gespecialiseerde aanhangwagen en heavy duty trailers. De constructie en expertise in de ontwikkeling van aanhangwagens op maat was de basis voor de ontwikkeling van op vrachtwagen gemonteerde botsabsorbeerders en modulaire signalisatie aanhangwagens.

Onze S600 en S100 aanhangers kunnen uitgebreid worden met een divers gamma aan opties, waaronder signalisatieborden, waarschuwingsborden en LED schermen.

De S600 aanhangwagen is gebouwd op een robuust gegalvaniseerd chassis met 4 stevige 60mm steunen.

Het is een hoge kwaliteitstrailer die volledig kan geconfigureerd worden om te beantwoorden aan specifieke noden zoals signalisatie systemen en diverse waarschuwingsborden.

Meer info

De S100 is de 'kleine' broer van de S600 signalisatie trailer.

Deze beschikt net zoals de S600 over een thermisch gegalvaniseerd chassis, ondersteunend neuswiel twee steunpoten.
Deze trailer is een efficiënte tool om verkeer te informeren tijdens wegenwerken.
De S100 beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen.

Meer info

We bieden een ruim gamma Belgische signalisatieborden aan.

Onze signalisatieborden zijn gemonteerd op een frame en kunnen op een trailer gemonteerd worden (bijvoorbeeld de S600 of S100), op een botsabsorbeerder, of als een alleenstaand signalisatie frame.

Meer info

Onze op dak gemonteerde signalisatieverlichting biedt een snelle en eenvoudige manier om het verkeer te informeren over aankomende gevaarlijke situaties, wegwerkzaamheden of andere verkeersinterventies.

Al onze signalisatieverlichting producten zijn gemaakt met een maximale zichtbaarheid als prioriteit. Onze verkeerssignalisatie lichten kunnen op maat aangepast worden.

Meer info

© 2020 Stuer-Egghe - Privacy beleid