Naast productie van signalisatiewagens, botsabsorbeerders en toegangscontrole systemen beschikt Stuer Egghe over een uitgebreide verhuurafdeling waar u terecht kan voor huur van materiaal voor de bescherming van uw mobiele werven.

Met onze jarenlange ervaring in deze materie en flexibele huur voorwaarden kunnen wij u steeds de beste oplossing voor uw project aanbieden.

verhuur-botsabsorbeerder

Botsabsorbeerders

Onze Julietta TMA staat bekend als een betrouwbare partner die dagelijks levens redt. Deze botsabsorbeerder is beschikbaar in verschillende uitvoeringen zodat u op eender welke werf, groot of klein, overal probleemloos en veilig aan het werk kan. Onze verhuurvloot bestaat uit verschillende types, deze zijn meteen ter beschikking in onze vestigingen.

verhuur-signalisatie

Signalisatie

Zorg er voor dat uw mobiele werf steeds goed zichtbaar is en dit volgens de wettelijke voorschriften.

Ons complete gamma van signalisatie en signalisatie aanhangwagens staat ter uw beschikking in onze verhuurvestigingen. Contacteer onze experts voor meer informatie, zij helpen u graag verder met het samenstellen van een volledige signalisatie oplossing.

RB50-voertuigbarrière

Toegangscontrole

Het aanduiden en beveiligen van toegangen op moderne en betrouwbare manier is kwestie van het juiste materiaal op de juiste wijze te plaatsen. Onze verhuurafdeling helpt u graag verder met het uitwerken van uw project, van plan tot realisatie.

Informatie aanvragen

Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van werfmateriaal van Stuer-Egghe.

© 2020 Stuer-Egghe - Privacy beleid